Infoisinfo Nederland

Superband BV
Auto in Leidschendam

www.superband.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 070 327 720?

Adres

Looierslaan 26. P.C. 2264AA, Leidschendam, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Superband BV

Garage in Leidschendam, Apk Keuring in Leidschendam, Accu in Leidschendam, Onderhoud in Leidschendam

Superband bv op de grens van Leidschendam-Voorburg is een full service garagebedrijf van de familie Bonnes voor alle merken auto's, tevens een RDW-erkend APK-keuringsstation, voor zowel auto's met benzine- als dieselmotoren. Betalingen kunnen contant, via pin of credit card geschieden. Dan komt het gegarandeerd goed voor elkaar. Behalve door service en vakmanschap, staat Superband ook bekend om de aantrekkelijke acties en altijd concurrerende prijsvoering. .
Als bandenspecialist is Superband VACO gecertificeerd. Al bijna 40 jaar is Superband een begrip in de regio, onder meer ook door de klantvriendelijke wijze van werken. Naast periodiek onderhoud, dus "Klaar terwijl u wacht", verzorgt Superband ook quick service bij kleinere reparaties e.d., met een kopje koffie of iets anders. Superband beschikt bijvoorbeeld over de modernste apparatuur voor uitlijnen en balanceren evenals een rollentestbank. Ook speciale bedrijfsregelingen behoren tot de mogelijkheden.
Om verzekerd te zijn van de meest vlotte afwikkeling van werkzaamheden en leveringen is het aan te bevelen van te voren een afspraak te maken. Parkeren kan gratis direct voor de deur gebeuren. Superband is gemakkelijk te bereiken en behoudens op feestdagen, het hele jaar van maandag tot en met zaterdag (tot 13.00 uur) geopend. Ook is het aangesloten bij de First Stop dealer-organisatie. Meestal direct uit voorraad zijn banden van al de gerenommeerde merken voor personenauto's, ruitenwissers e.d. Ook heeft Superband voor de vaste klanten een bandenhotel, trekhaken, schokbrekers, accu's, evenals uitlaten, caravans en kleinere bestelwagens te leveren, waar hun winter- respectievelijk zomerbanden worden bewaard. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 17:30
   Dinsdag 8:30 17:30
   Woensdag 8:30 17:30
   Donderdag 8:30 17:30
   Vrijdag 8:30 17:30
   Zaterdag 9:00 14:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Superband BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe