Infoisinfo Nederland

J Lievers BV Klimaatbeheersing
Communicatie in Leidschendam

www.lievers.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 070 386 121?

Adres

De Star 17. P.C. 2266NA, Leidschendam, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over J Lievers BV Klimaatbeheersing

Mobiel in Leidschendam, Verwarming in Leidschendam, particulier in Leidschendam, Installatietechniek in Leidschendam

J. Lievers b.v. is al sinds de jaren zeventig werkzaam in de wereld van de installatietechniek. De servicedienst is 24 uur bereikbaar zodat wij ook ‘s avonds of in het weekend storingen adequaat kunnen verhelpen. .

Het uitstekende vakmanschap van onze monteurs is het resultaat van zowel jarenlange ervaring als van diverse tussentijdse bijscholingen. Onze adviezen, planning en service zijn daar dan ook op afgestemd. Lievers, een unieke partner’ bedoelen wij dat uw wensen de basis vormen van onze bedrijfsfilosofie. Tot onze opdrachtgevers behoren woningcorporaties, bouwmaatschappijen, instellingen, beheerders, beleggers, projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten, het bedrijfsleven en particulieren. .
Onze servicedienst vormt een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Als er (eens) een storing is, kunt u volkomen vertrouwen op onze servicedienst. Ook de kennis van nieuwe producten, systemen, en technieken houden wij up-to-date. Zo is er intern bijvoorbeeld een korte lijn tussen directie en monteurs om uw opdrachten snel te kunnen uitvoeren. .

Vanaf begin 1970 bewegen wij ons in de wereld van de installatietechniek. Zo hebben bijvoorbeeld onze monteurs mobiele communicatiesystemen om snel te kunnen reageren. Praktisch alle installatie-opdrachtgevers maken ook van onze servicedienst gebruik.Voor ons zijn veiligheid en maximaal comfort belangrijk en wij werken vanuit de visie “uw wens staat centraal”. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om een storing snel te verhelpen. .

Met ‘J. Wij houden ons niet alleen bezig met de montage van cv-installaties, mechanische ventilatie, maar ook met klimaatbeheersing, warmwatervoorziening en gebouw-beheersystemen. Naast de montage van centrale verwarmingen houden wij ons bezig met klimaatbeheersing, mechanische ventilatie, warmwatervoorziening en renovatie van bestaande installaties.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van J Lievers BV Klimaatbeheersing (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe